Zorgeloze IT Ondersteuning

Ondersteuning bij computerproblemen in Lochem en omgeving!

IT ondersteuning zonder gedoe!

 

Ondersteuning op locatie

IT2Care helpt u op locatie bij uw IT-vraagstukken

Installatie

IT2Care verkoopt en installeert al uw IT-apparatuur 

Hulp op afstand

IT2Care helpt u graag op afstand!

IT2Care helpt u graag bij al u computer gerelateerde problemen. Van onderhoud om uw computer op te schonen en sneller te maken tot oplossen van uw computerproblemen en installatie van randapparatuur.

IT2Care helpt u graag!

Ondersteuning op locatie

Hulp op afstand

Installatie

Hulp op afstand

Ondersteuning op locatie

Installatie

Zorgeloze IT Ondersteuning

Hulp op afstand Heeft u een computerprobleem en wilt u het snel en gemakkelijk opgelost hebben. IT2Care helpt u telefonisch het probleem op te lossen. Waar nodig kunnen wij assisteren door de bediening van de computer over te nemen en het probleem  voor u op te lossen. 

 


Ondersteuning op locatie Bij verschillende IT-vraagstukken komt IT2Care graag bij u op locatie. Op locatie lossen we niet alleen problemen op. Graag denken wij met u mee om het werken met de computer makkelijker, efficiënter en leuker te maken.

 

 

 

Installatie Of het nu een laptop, desktop (PC), of printer is. IT2Care kan u helpen bij het kiezen van de juiste IT apparatuur. Vaak is het lastig om te kiezen met zoveel keuze. IT2Care analyseert uw wensen en behoeftes en doet u vervolgens een passende aanbieding.  

Eveneens Installeren wij deze apparatuur op locatie met de daarbij eventueel benodigde uitleg. Zodat u zorgeloos kunt genieten van al uw IT-apparatuur