Diensten & Tarieven

Ondersteuning op locatie

Bij verschillende IT-vraagstukken komt IT2Care graag bij u op locatie. Op locatie lossen we niet alleen problemen op. Wij denken met u mee om het werken met de computer makkelijker, efficiënter en leuker te maken.

 

Ook helpen wij u graag met advies over bijvoorbeeld een nieuwe internet verbinding, waarbij wij volledig ondersteuning van aanvraag tot aan de oplevering. 

Installatie

Of u nu een (nieuwe) laptop, PC, of printer nodig heeft. IT2Care kan u helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur. Vaak is het lastig met zoveel keuze en mogelijkheden. IT2Care analyseert uw wensen en behoeftes en doet u vervolgens een passende aanbieding.  

Aansluitend Installeren wij de apparatuur op locatie met de daarbij benodigde uitleg. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw apparatuur.

Hulp op afstand

Heeft u een computerprobleem en wilt u het snel en gemakkelijk opgelost hebben. IT2Care helpt u telefonisch het probleem te verhelpen. Waar nodig assisteren wij door de bediening van de computer over te nemen en het probleem voor u op te lossen.

 

In veel gevallen zijn uw problemen binnen 15 minuten opgelost. Hulp op afstand is dus de ideale manier voor het snel oplossen van kleine minder complexe problemen.

Tarieven ondersteuning en installatie op locatie

Voor ondersteuning op locatie hanteert IT2Care een vast uurtarief van € 54,- excl. BTW.

Binnen Lochem en omgeving geen voorrijkosten 

 

Wanneer er nieuwe apparatuur geïnstalleerd moet worden, komen er veel vragen op u af. IT2Care installeert graag uw apparatuur vooraf en installeert deze vervolgens op locatie. 

Hiervoor hanteren wij vaste tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Pre-installatie desktop, laptop of tablet: € 25,-

Installatie op locatie  van desktop of laptop*: € 70,-

Werkplekbegeleiding**: € 80,-

 

* Installatie op locatie omvat de installatie van desktop of laptop in het netwerk en aansluiten van bijbehorende randapparatuur, zoals bijvoorbeeld printer. Eveneens als het configureren van e-mail, internet en waar nodig zal uitleg gegeven worden. 

 

** Werkplekbegeleiding omvat een persoonlijke en toegespitste uitleg over de voor u belangrijke onderwerpen. De maximale duur van werkplekbegeleiding is 2 uur.

Tarieven hulp op afstand

De meest voorkomende problemen zijn vaak opgelost binnen 15 minuten. Derhalve hanteert IT2Care een starttarief van € 12,50.

 

Startarief: € 15,- voor het eerste kwartier  

Vervolgens: € 12,50  per kwartier

 

Voorbeeld:

IT2Care helpt u bij een computerprobleem en dit neemt 25 minuten in beslag. Er wordt € 27,50 excl. BTW bij u in rekening gebracht.

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW